Opis
Szałwia czerwona ( Salvia miltiorrhiza ), zwana w Chinach "danshen", to roślina o długiej historii zastosowania w Tradycyjnej Medycynie Chińskiej. Rośnie naturalnie w Azji Wschodniej.
Jej korzeń to mocny sojusznik dla układu sercowo-naczyniowego. Chińczycy cenią go ponadto za jego właściwości adaptogenne, uspokajające i hepatoprotekcyjne.
Skład:
Korzeń szałwii czerwonej, certyfikowany alkohol etylowy, woda destylowana, gliceryna roślinna.
Zawartość etanolu w nalewce: 50%.
Suplement diety.
Zalecany sposób użycia:
Zalecana dzienna porcja do spożycia: 1 porcja zakraplacza dwa lub trzy razy dziennie. Porcję rozcieńczyć w niewielkiej ilości wody lub przyjmować podjęzykowo. 1 porcja zakraplacza (pipety) to około 0
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.