Wzmocnij swój układ odpornościowy dzięki smacznym żelkom Immune Boost od Swanson. Te wegetariańskie, bezglutenowe i wolne od GMO żelki o smaku wiśniowym zawierają moc witaminy C z aceroli, witaminę D i cynk, które wspólnie wspierają silną odpowiedź immunologiczną i chronią organizm przed stresem oksydacyjnym.
Składniki aktywne w dziennej porcji (2 żelki):
Witamina C (kwas L-askorbinowy) | 250mg | 313% RWS* |
Witamina D (cholekalcyferol) | 6µg | 120% RWS* |
Cynk | 10mg | 100% RWS* |
Acerola (Malphigia glabra) (owoc) | 30mg |
*referencyjna wartość spożycia
Skład: Witamina C, D, cytrynian cynku, acerola, cukier trzcinowy, ekologiczny syrop z tapioki, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, kwas winowy, organiczny syrop z czarnej marchwi, naturalny smak wiśni.
Zalecane dzienne spożycie:
Jako suplement diety, żuj dwie żelki dziennie, dokładnie przeżuwając przed połknięciem. Żelki mogą się sklejać, co nie wpływa na ich skuteczność ani jakość.
Dzieci w wieku 4 lat i starsze powinny ograniczyć się do dwóch żelek dziennie. Kobiety w ciąży, karmiące piersią, osoby przyjmujące leki lub mające problemy zdrowotne powinny skonsultować się z lekarzem przed rozpoczęciem suplementacji.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Produkt nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety.
Przechowywanie:
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.